oro

hej
lovet ar varit bra men orkar inte snacka mer om de nu
jag är jävligt störd, längtar tills min fammilj flyttar hit de är lixom en väg till oskydd för mig, jag har nte kontroll där fy fan.. mina småbrorsor hadde tydligen en kille i skolan gick runt och sa att deras syrra tog droger, jag bara öhhh wtf jävla damp unge!

blir helt tokig och uppskärrad, det är kanske överdrivet men vafan tänker mina föräldrar nr mina brorsor bara öhhh jag tar droger.. ahh blir jävligt irriterad!

jag ska kanske se på bio med min mamma imorgon :-)

vill måla men orkar inte, är trött!


ah

daaamp, livet ska va så jävla komplicerat!

hejsan

Hej
jag vet inte, känns typ meningslöst att blogga.. öhhm ah eller jag vet inte..
men jag orkar inte bry mig, jag är trtt, i dag så ska jag kankse åka och träffa johan, annars får jag see! mitt jäävla buss kort fuckar, och jag har damp! bla bla blaa

under lovet ska jag va i rebeckas lägenhet hmmm i dag åker rebecka till sthlm så får seeee allting, det blir som det blir

jag har en kokkooossboolll :-D

ha en bra dag!

Happy valentine

Hejsan
dagen har varit helt ok.. inte mer men den va lugn!
köpte en ros.. hadde matte 100år och snacka med johan! känner migg fett jobbig, va fan jag måste acceptera att jag inte kan få som jag vill ibland, ger verkligen allt, så är det alltid fel !
Ahhhh år dålig jag ska fan isoleramig jävla sepe värld..
men va fan, ju mer jag tänker på de ju mer fänns allting FEL FEL FEL! ahhhhhhhhh saknar dannne, som fan!!!! vill att han blir normal och lagatr sin mob och/eller loggar in på msn eller BÄST - han kommer hit NU!
min hår är stickigt, har attack på hela världen, vattner forsar genom mig och trycker mot mitt hjärta, och jag spyyr!
ahhhhh

ha ett bra Alla -dag!!!

image14


Tester

Tja Tja
jag gorde just ett MBTI test. det finns 16st olika personligheter att välja mellan och testet utgör vilken man liknar mest.
Den personlighet jag fick va INFP , http://similarminds.com/jung/infp.html finns mer att läsa här! Min stämmde rellativt bra tycker jag, ca 70%! 

Här är ett svensk test, gör om du har lust för de går ganska fort eller om du vill göra ett engelskt som jag också gorde som va lite svårt att förstå och mycket längre!



Lisen's scores on the main set of questions: (Resultat från den engelska versionen)

Extraversion (E): 19 44 :(I) Introversion Sensing (S): 25 46 :(N) iNtuition Thinking (T): 50 54 :(F) Feeling Judging (J): 29 34 :(P) Perceiving 

You scored as an INFP.

Assuming that you are an INFP,
Your DOMINANT function is Introverted Feeling.
Your AUXILIARY function is Extraverted Intuition.
Your TERTIARY function is Introverted Sensing.
Your INFERIOR function is Extraverted Thinking.

Please bear in mind that the supplementary questions are


...Fattade inte riktigt detta men whatever, jag vill ju inte ha gort ett 120 frågor långt jävligt svår engelska test för att sedan ta bort resultatet


http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/mind/surveys/smiles/index.shtml här är ett kul test, skriv hur många ni fick och hur ni såg skillnaden mellan smilen! jag fick 18/20 rätt. Kom ihåg att filmen på leendet bara visas en gång, lycka till!

Jag vill flytta!!!! saknar dig

En värld!

Hejsan
jag kan inte annat en njuta och känna mig välplacerad.
Jorden - Tellus är en planet vi i miljontals åt anpassats för, för vi ska klara oss här så bra det bara går, så vilken annan plats är mer lämpad en här? Att åka iväg till massa platser får en bara sakna de man igentligen vill ha och då vet man ju mer vad man vill ha, det är en fördel visst, att veta vad det är jag vill ha ut av livet. Men förstår inte vad man vill ute i rymden eller resandet hela livet? Ha man ingen koll på hur man är, måste man strula runt

Jag menar, här i serige är jag lycklig, kulturen är en del av mig, jag har männsikor runt om mig, kan välja och vraka av ett stort urval av männsikor, få se... vi är ca. 9milj personer i sverige, 9miljoner olika små verkligeter lika betydande som min och bara Norden som har klimatet, kulturen och temprament rellativt likt sveriges finns de ju många många fler.
Det gäller bara att ha en livsvilja och en dröm.

ja kort och gott är jag lycklig

mer saker jag tänkt på är min förmåga att ta in en tanke som en trubbig sten och sedan arbeta på den i 3dagar för att sedan utväckla den hela tiden så den tillslut blir mjuk och fin, mina tankar rullar den som vågor. Alla kanske kan arbeta medd bara en mening så länge men jag verkligen älskar de!

Allting är skönare nu, förut när man va förvirrad för man inte hadde svar på något man tänkte la man all energi på de, nu när jag har arbetat de värsta kan jag lägga ner energi på andra problem!

P.S Grattis Tove

dagen

hejsan
Igår gick jag till rebecka med öl, i natten haha, vi hadde det trevligt och pratade om livet, kännslor och mer därtill!
för mig ar de alltid 1-7dagar innan jag kan dra paralleler till vad Rebecka säger, men det är skönt att det tar tid, det blir djupare då på något sätt, amn smälter allt och de lägger sig rätt.

Snart musik haha :-) Jag ska ha det här hemma ! övar lite nu

Jaa

hejsan
idag kännde jag att jag inte va helt stabil. Vi planterade om phenseerna(stavning) i skolan och det va så jäävla tråkigt!
men på mitt prov hadde jag 40p av 41 möjliga... det va kul, ett prov i botansk förökning.

har också tänkt på johan mycke, På et SUNT sätt, hur de nu kan tolkas. Alltså att jag mer bra en dåligt av att tänka på honom! 

Min möss ( ) är så jävla söta, nu kommer saturnus och sätter sig i min hand och jag kan ta upp den (den prickiga) den är så nyfiken. Men den bits också men somtur är har den så liten munn..
jag är helt lost in love och vill köpa en till, en väldigt fin.. funderar på en helvit men njaaa, är så trött på dem och jag tycker de är missbildade på något sätt och ser de mer som insekter, även om jag ibland tycker mna möss är som insekter när de biter mig (jävligt obehagligt att tänka så) men aja, 3st skulle kanske va värre kanske?.. att de blir helt galna och beeter sig som flugor,  blää!
Men är endå nöjd, de gör så bra framsteg.. snart ska jag börja röra dem och göra de ennu tamare.. nu ska jag städa mitt rum och mössens bur.. haha
puss

kännslomässigtutbrottellerkris

hejsan
underlig upplevelse i dag
jag fick idan en port som heter louise mellan mina sidor, vilket va skärrande, men nu är jag i balans.. denna louise bit kommer alltid sitta i mig!
Låter kanske underligt för du som läser, men det ären lång historia och jag vet inte, går inte att förstå annat en verbalt eller ev. om jag skulle måla det!

hur som helst träffade jag johan och jag gilalr honom mer och mer.. vill dö varenda natt

puss godnatt!

Mina möss

Gillar mina möss mer och mer, de är så söta, vill köpa en till MINST, vill ha 100st typ..
saturnus är min favvo, Troja är så rädd och mesig! haha
Mii super sweet är de

i dag träffade jag johan, han gör mig så lycklig.. men känner mig osäker eftersom han är så tvekande, de får mig må dåligt, vill att de ska va självklart. Och i början jag va med honom i dag va de så starkt att jag ville ågra mig och åka hem, med så började han skratta för sig själv, och då blev jag tillbaks till balansen!

Ahh problem hela tiden i mitt liv., men endå inte så farligt som man får uppfattninge av, oftast förstorar jag upp saker, det är ju endå bra -jag gillar johan inga problem.! Men sedan lägger min jävla obalans till massa shitt

Oblansen i dag beror på en person i min skola, som tror att man kan va hur som helst mot sina "vänner",
Överväger just i sekunden att sluta ungås med min kompis, men känns orättvist på alla sätt och tycker jag(!), borde snacka om de med henne!

♥ Det är en illusion! Rött

Vadå..
Jag menar, ska jag bara för jag är på ett visst sätt inte klara av samhället? Jag klarar världen på mitt sätt och du kan va lycklig om du föddes för att älska systemet, lagarna ja ALLT som finns HÄR i de land, de sekunderna som du lever i..

så har inte jag de, och jag älskar alla som känner likadant, det stärker mitt missnöje och de går lättare att fantisera.
Synd kanske, men jag njuter av drömmarna i den värld där jag passar in, lika mycket som du njuter av att existera där du står. Där i den värld jag älskar alla regler som säkert inte ens existerar, i den världen älskar alla varandra, och man kan få leva som man vill spinner jag som en katt, dock i mina tankar!


Vissa saker går inte att undkomma att vilja leva i, som att äta god mat med ennu bättre sällskap, se en mysig film,  sitta med fikakorgen en varmsommar dag med getingar som är hungriga, grilla en sensommar natt, kolla ut på snöflingorna på gatan upplyst av den dunkla gula belysningen, det är de som får en njuta av att existera..
men imellanåt drömmer man, drömmer om den värld jag hör till..

Kanske har alla de så? kanske är det bara en illusion, att den underbara fantasi världen som jag drömmer om, i praktiken skulle vara fyld av brister, så som den värld vi lever i - Ett helvette som imellanåt är ett paradis, eller bara en väntan på att det ska slå över.
image13
En bild på en verklig plats, den väld många lever i, helvette eller pardis? Det är  våran värld!

Jag är lycklig nu och är i balans!


Vill inte veta, orkar inte tänka mer

haha, hej!
Åt hammagorda pizzan nu, goottt. Det va mysigt, min fammilj gör aldrig saker ihopp, men i dag va alla nere i köker och fixade ingedienser till sin pizza. Det blev gott!  Hehehe här är lite bilder ;
image11
Gissa vilken som är min och vilken som är myn syrras halva !
image12
Mina små brorsor...

Målade mina naglar nu, köpte ett nagelack från Sally Hansen som ska få naglarna växa fortare och det fungerar verkligen, skit bra, dock kostade en liten nagelackflaska ca 100kr så de va jävligt dyrt!
Nu har jag satt på lite vita franskmanikyr kanter så ska fixa med de lite nu, men nu är en nagel förstörd.. nagelack är segt hahaha

Jag är nikotin sugen.. AHHH!


Allt är rellativ

Hejsan, igentligen har jag inte så mycket problem och är rellativt lycklig, och just nu kan jag njuta av de.
Det är skönt, jag känner mig inte alls destruktiv på några plan. Samtidigt nu kan jag känna att jag har en blockering långt innom mig, och jag måste ta reda på vad de är, för jag har ingen aning. Kanske hjälper de att gå och snacka med någon, eller att jag bara med åren kommer förstår/ lära mig leva med den blockeringen och den kommer gå bort av "sig själv".

Innan jag somnade igår kom ajg på att jag ville bada med min syrra, sola bara ha det skönt, i dag stänger de kl. 5 så måste snart iväg.. ska kolla bussar

Jag har skiiit ont i höger kind precis vid under läppen känns som jag har ett sår innanför huden :-S bläää!

Hejsdå puss puss :-D


hehe

image8Målar nu och känns väldigt skönt, gort de i princip hela dagen
mina möss är så söta, vill göra de super tama ^^. De prickiga är Saturnus, den bruna med ljus mage är Troja!

Jag mår bättre nu, känns otroligt skönt. Jag känner mig complite, när jag får ågest ränsas mina knnslor och nu har jag fylt den hela dagen med att måla och gosa med mina små älsklinga (veet, skit töntigt men kan inte hjälpa att jag har ensamhets rädsla och måsta ha något att gilla). Hur som helst blir de jag målar förhoppningsvis bra!
Är proppmätt, åt som fan massa lax, potatis och efter de semla (som jag igentligen spry av) så känner mig kräkig.
Hmmm nu saknar jag johan, eftersom jag är i blanas!

image7




                          ÄR COMPLETE NU!



utseende

Utseendet förstör, de gör så att själarna inte möts, det är så jävligt. Fysisk attraktion rubbar allt och man ser itne vem männsikan under är.. Många gånger har jag bli vit lurad av de och när jag väl ser de inre på dessa personer äcklas jag!
Målar lite, tror de kan bli nice !

jag känner mig tom och complete!

Inspererad

Oftast kan det va svårt att se den utströdda, otydliga och lösa gränsen mellan att vara lycklig och inte va de. Jag kan inte påstå att jag är olycklig, snarare att jag är lycklig utan någon livsglädje. Det inspererar mig till att skapa, drar ner mig och jag får kontakt till mitt inre. Det är värkligen svårt att förstå själv så jag kan tänka mig att för dig som läser måste de va svårt.
I går natt fick jag en ångestatack, feber, svettades kunde inte andas, men i dag är jag bra igen.  

Jag såg en bra artikell i tidningen i dag och ville skriva om den här, Patrik Eriksson är en kille som bor i GBG och förut va väldigt olycklig, problem med kärleken och allmänt dålig(HAHA). Han har spelat in sin livskris med sin mobil och nu visas den. Det är den enda svenska domkumentär som filmats 100% med mobilen. Han har inslagg av när han t.ex. runkar, har sex eller gråter.
han säger i en intervju att han inte skulle tagit med detta om de inte berörde och han vill säga något med dokumentären.
Den vill jag se!!!! mer om det på http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2204&a=738498  

Håller på lite med mina möss då och då, de är så söta och de MÅSTE bli tama och redan nu äta ur min hand, jag är bara så irriterat otålmodig i dessa tillfällen, jag vill ta upp dem nu(!) och trotts att jag vet om jag gör de kommer träningen va förstörd kan jag inte låta bli.

Jag älskar dig tillbaka, kom och skydda mig igen

Hej
jag känner mig sårbar, ledsen.
ingen ser mig för den jag är, alla komplimanger jag får, får mig att i en avskalad sanning få mig bli olycklig.
Jag bryr mig inte längre om allt bra som männsikor säger om mig, och varför skulle jag?Jag vet vad de inebär, ingen Nyhet. Och vad är de för något som de vill ha tillbaka? Va vill de ha av mig, varför söker de upp mig? 
kan inte någon gilla mig utan att vilja ha något tillbaka? va faan mår så jävla sepe av alla killar och töntiga tjejer!
Längtar tills jag kan hitta normala människor.
Alla är så jävla falska, ingen kan förstå hur kännslig en själ kan va och hur mycket man kan skada en person.
Varenda litet tassavtryck, allting!

Jag är trött på att va den tålmodiga som ska finnas där, trött på människor som beeter sig som svin och inte kan ge av sig själva och veta att de kanske inte för tillbaka de just då.. Det är som barn och chimpanser, som inte förstår bytes handeln, de kan bara byta saker mot något AVSEVÄRT mycket bättre och då funkar logiskt nog inte hela byteshandel systemet...
Kan man inte lära sig att de är orealistiskt att kräva få 100kr om man ger tio kornor så är de inte mitt fel då har man problem..
SPYR SPYR SPYR!

Såg en obehaglig film om en söt vanlig töntig plugg tjej som va skit mesig, och alla killar gillade de för de kunde bli sedda av henne och uppskattade, beundrade. Efter ett tag tröttnade killen hon gillade som för övrigt va min drömmkille, på henne och han ville ut i världen, och sa då till henne att hon inte kunde följa med eftersom hon inte förstog sig på sånt, hon va mesig ekonomisk och kunde hålla sig där tyckte killen, hon blev då rasande och dödade honom (hon hade blivit lämnad av sin pappa, så hon va sepe).
2år senare kom en polis för att utreda de och ja så fortsatte historien, hon va jäävligt jobbig ifl och jag hatade henne.. men filmen va väldigt bra

Saturnus och Troja

köpte två stycken möss i dag på skolan, de är suuper cute :-D, den ena är ljusbrun och lite ljusare mage, den andra är prickig i svart och lite brunt.
Den bruna är Troja och prickiga är Saturnus.. ska lägga in bilder när jag orkar fota dem, nu mumsar de nöjt på sin mat jag la in i buren :-)

Annars har dagen varit bra, det är nästa den bästa dagen som finns, denhär dagen. varannan fredag är shitt men i dag va de rätt fredag och då pratar vi i princip bara om kultur, trädgårdshistoria, moral osv.. eller så bara går vi runt och kollar på lite blommor.

Tog hem lite tulpaner (ile de france) som jag skördade i skolan, skälkarna va så korta av någon anledning att jag kunde de.. väldigt vackra gillar den tulpanen. tänkte även ta hem en gul fin jag inte kommer ihåg namnet på men orkade inte.

I dag är jag trött.. men blir glad av tanken på mössen, johan och att måla!

RSS 2.0