Oh Yeah TECHNOVIKING is hot

Det va skummt min gammla sång lärare hadde ring min mamma och berättat de va synd att jag slutat och att han tyckte jag hade kännsla och kapacitet. Hmmm ja så nu ska jag ta längre privatlektioner hemma islt. Då så slipper jag åka länge och vänta + massa strul :-D!

Jag är fylld av kännslor, helt fyld som rägnbågen blixtratner i mig, mixast som i en orkan och nu ligger i mig och får mig att lee och va lycklig.

 
Kan inte sluta garva åt den!

Goo Dungen

hejsan
Min syrra har ändrat sig, blivi mer likiltig mot mig, mer elak typ att hon är grinig och tjurig, hoppas de inte är förgått.. jag inser nu också hur svaga banden imellan olika männsikor är igentligen!
jag älskar dungens texter..   har kommer 2st jag tagit från sidan http://konstochvanligasaker.se/dungen/index.php?showtitles=1 Enjoy!


Panda
"Vägen bort är lång, 
Längre bort än hem 
Känner mer och mer 
för allt jag kring mig ser  

Alla har det inte lika bra som du
Jag tror du förstår, för jag gillar henne med 
Hur hon är, ibland så blir hon arg
Hon var min, men det skiter du väl i?  

Vår musik är död  Pop behöver stöd
Mamma, pappa, barn, har ingenstans å va  

Alla har det inte lika bra som du
jag tror du förstår, för jag gillar henne med
Hur hon är, ibland så blir hon arg,
Hon var min, men det skiter du väl i?

Alla har det inte lika bra som du 
Jag tror du förstår, för jag gillar henne med 
Hur hon är, ibland så blir hon arg
Hon var min, men det skiter du väl i? 
Alla har det inte lika bra som du.
Jag tror du förstår, för jag gillar henne men
Hur hon är, ibland så blir hon arg
Hon var min, men det skiter du väl i? "


 
Stockholm 
Har du vart i Stockholm där många människor bor
Flyttat tomma byar, satt på dig stockholmsskor
Är du född på landet så vet du hur det går
Om man följer strömmen så vet man vad man får

Ref. Finge jag se med dina ögon hur allting hör ihop
skulle det bara väcka längtan tillbaks till far och mor
 
Har du sett på tv, där livet tycks se ut
som en dag i Stockholm när nådatiden gått ut
Har du vart på landet där gräs och gröda gror
Det är fint på sommaren, men i Stockholm ska vi bo

Ref.

Har du vart i Stockholm så ses vi väl nån gång
Flyter med trafiken i motorvägens sång
Såg mig själv i spegeln och såg en stadsbacill
Nu ska jag sluta spela dum och göra som jag vill 

Ref.

Skrattade som fan

Härligt
Hehehe detta va så jävligt kul att läsa, kunde inte sluta skratta, så jävla rolig tjej som vågar stå för sina åsikter och va arggresiv och utrycka sig, vissa femenister skulle höja på ögonebrynen och kolla konstigt men jag gillar verkligen kvinnor som vet vad de vill

http://malincecilia.blogg.se/1201655614_jag_sger_ingenting.html Okay, visst det är liite dramaqueen över de hela men jag gillar de för de är så komiskt och pricksäkert!

För övrigt är jag hemma, va trött och kände mig överbelastad så en dag bara för mig själv skulle va skönt tänkte jag i går kväll, så i dag va jag "sjuk".
I sommar ska jag ta hand om 2st napplamm har jag bestämt, de är så jävla söta :-O!!! kan inte kontrollera mig ;-P

Lycka...

image6..är du, du ger sekunderna den glans och du får mig se på saker på ett nytt sätt, att bättre sätt!
Saknar dig heeeela tiden Johan, jag har så roligt tillsammans med dig























Pierca

Hejsan
Nicole har skaffat en blogg där hon laggt upp låånga texter, dikter och tusen bilder, mest på mig och henne,  gulligt...!
http://nickyhansen.blogg.se/ kolla, jag har redan censurerat många bilder och sådär men vissa är väldigt hemska på mig.. haha
aja :-D

Jag har Piercat mig i vänstra bröstet också!

image5
jag och Nicole

Älskar dig, du är så ärlig, spontan och härlig!

Utseende fixering

Hejsan
jag vet inte, men denna accepterade utseende fixering stör mig, när jag va yngre och inte sexuell på samma sätt brydde jag mig 0% om utseendet. Men nu finns den överallt! Ska berätta en sak som visa hur vridet allt är; jag va medlem på en posei/dikt sida för poeter eller poesi intresserade männsikor, där började jag skriva med en väldigt ful männsika(I texten kallas hon/han kim), men efter ett tag brydde jag mig inte, såg ut som vem som helst.. vet inte vem Kim va, men efter att delat upplevelser berättade Kim om att bilden igentligen inte är henne/honom själv utan det i själva verket va en människa som vunnit en tävling om att va ful i USA.
Oj chockerande men hela grejen gick ut på att Kim gorde ett expriment om hur samma männsika kan få väldigt olika respons beroende på utseendet. Och kim hadde upplevt när hon/han haft den fula bilden att han/hon va utfryst, igronerad och ingen tog henne/honom på allvar.

Jag förstod, och de gorde Kim med, att vi kommer  från en anna planet, som tur är så hade jag inga problem med denna fula bild och de va kim inponerad av.. sådant stärker mig som person att veta

För övrigt är jag så jävla trött, borde sova snart, orkar inte va uppe( ! ) men vill städa rummet och hålla på och nörda mig vid datorn...

Bilder!

På mig och solnedgång som jag tagit!

image3image4image2


Hejsan

Min andra hälft
Något som jag tyckt undermedvetet sakna är min andra värld, min andra trygghet och andra allt.
Min pappa och hella hans värld börjar nu sakna men säkert målas upp igen och jag känner mig så lycklig..
På tåger hem i dag kännde jag mig så lycklig att jag blev sorgsen, på ett underbart sätt!

Jag ska förklara dagen;
Först åker jag med skolbussen och islt för att gå av vi tystberga går jag av i Nyköping och knallar hem till Johan sover, typ, hemma hoss han. Sedan åker vi till sthlm tillsammans med tåger och det är så mysigt, jag gillar han såå mycket. I sthlm köpter han lite mat, målar saker osv.. och så irrar vi runt i gammla stan, när vi skilljs åt är jag på jakt efter 7-eleven´för att köpa nudlar (är besatt).. tiden går och jag ger upp för är redan försenade till vernisagen. Jag köper en korv påväg mot akademin och framma vid Konstakademin är de trevligt - alla männsikor där är snälla och artiga.
Min pappa och hans typ halvbror klas kommer sedan och det känns kul att någon kommer lixom, senare kommer min farfar och de hadde jag ingen aning om, blev förvånad.
Väl på centralen efter vernisagen så ser jag att tåget jag skulle ta inte existerar. OKAY 1timma dödtid och då ringer John (min farbror) och säger att han missade vernissagen men han kan komma med min nya kusin Stella.
va kul, att träffa dem skulle bli skit kul.
Men så blir de ett pinsamt missförstånd.. jag har ju alltså inte sätt någon av följande männsikor jag berättat om nu på väldigt länge och jag ser en snubbe som kollade väääldigt sökande på mig, och när han gick förbi vändes blicken/hela ansiktet i takt med att han gick förbi (fattar ni?)lixom mot mig.. och jag blev osäker, tänkte, !TÄNK om John ser heelt konstig ut nu förtiden" och när jag ser snubben vända sig längre fram och kommer imot mig blir jag ennumer osäker, det kanske är han ifl :S?
Han kommer fram till mig, varpå ja reser mig upp säger väldigt fammiljärt hej och han säger, Åh jag måste bara säga att du har väldigt speciell karaktär och de är inte så vanligt här i sthlm, du har cool stil.. och han går..
okay där står jag fånig och alla kollar på mig EHHH! Jag lådsar att jag reste mig för att gå iväg för att inte verka helt sepe och ställer mig vid ingången och jag kan inte sluta garva! varpå fler blickar träffar mig som tänker "sepe"!

John och stella kommer ifl och stella va såå jäävla söt :-P !
Efter missat tåget och bla bla är jag nu hemma ifl! Väldig tnöjd med tillvaron!

Gillar johan så jävla mycket!

Va?

Alltså fick brev från polisen om att jag skulle få en utredning osv.. osv.. Det va jävligt segt för det verkar ganska allvarligt nu, skulle va skönt att få veta exakt om hur polisen ser på de, vad som kommer att vara nästa! Får fråga en kompis i dag :-S

Stockholm

Stockholm oj oj
Va en helg som va ful bokad, eller inte bokad snarare pessad.
Va i sthlm för att lämna tavlor på konstakademin, på gränsen jag hann, Det va lite stressigt där, för innan jag börja åka till sthlm va de väldigt ont om tid, men sedan hjälpte min syrra mig och jag kom hur som helst iväg, resan dit från nyköping bestod av en alkis som jag fick åka taxi med, 7olika tåg/buss byten och en pappa som hämta mig och körde mig från pendeln till akademin. Sedan så år jag och min pappa Kebab i hans lilla 1a och efter de träffa jag mickem, vi körde bara runt lite och stötte på en snubbe som behövde växkla en 1000-lapp till bensin.
Efter de träffa jag Rebeckas brorsa lucas(som jag först skulle sova över hoss), lucas och hans polare gick till massa små tjejer som ville in på en club/bar och de blev lucas less på och han planerade dra till någon fest, men jag ändra mig i sista sekund lixom bara och drog tillbaka till centralen :-S skumt.
aja efter de träffade jag Moa... Vi hadde så fun! Jag och moa festade på en södra latin fest (hon har gått där en termin förut men bytte sedan skola)  och det va roliga männsikor där *host* haha nej då, men det va kanske 7personer jag babblade med som verkade nice. Moa va så rolig, exakt sig lik och köpt 3flaskor vodka.
Moa och jag kom hem runt kl 5. JAG VA SÅ TRÖTT

Sedan åkte jag hem dagen efter, och de hade varit kul.
men sedan blev de roligare, då träffade jag johan, jag gillar han som fan... och vi typ käka poppcorn och snacka lite, jag åt choklad. Jag missade dock senaste bussen hem och min mamma va RASANDE!

Jag blir rasande, om man inte förtjänar att få min tillgivenhet kommer inte jag ge den gratis, tror min fammilj jag kommer ge dem de gratis eller?

Lycklig

HEJ
I dag, träffade jag johan efter att igår chattat med han för första gången i mitt liv på msn.
Msn kan göra under för i dag va det verkligen härligt med honom, blev så jävla glad och jag gillar han så mycket

Sedan köpte jag också tavel rams grej till mina tavlor och e va bra, ska snart kolla hur de blir !

Måste läsas: http://www.acc.umu.se/~r2d2/essays/ under bart tanke sätt och ja allmänt trevligt!

Pratat med mammsen

Hello
Jag snacka just med min mamma ganska länge om både de ena och andra..oh de känns skönt att vi förstår varandra. En rolig sak va som jag tänkt på är att min lådsas pappa som är väldigt dominant hur han kan börja gilla min mamma, och tvärtom!
Men jag har tänkt på de ett tag och när de träffades så va min mamma väldigt svag och han vill alltid ta hand om svaga hat jag noterat, så han ville ta hand om henne när de träffades, men nu vet jag inte.. jag sa till min mamma att han måste ändra sig nu (när hon inte är svag längre) och då skratta hon.
Känns skönt att hon inte lägger skuld på mig för misstagen jag gort på sista tiden!

Och islt för att få en killing, ska jag kanske få ett napplamm. Är väldigt glad och tanken är väldigt frästande.

Känner mig lycklig

Hejsan

image1Ny blogg, nytt tänk
jag ska städa mitt rum så kan jag köpa 1-3möss beroende på hur kär jag blir i dem, ska bli härligt. Sedan ska jag också kolla på dvärgetter, de är så söta så att man dör, nu när jag bor hemma igen är de ett alltenativ.
Jag har en sida där de säljer killingar och ankor (tror jag) och de är så super cute.
Här är en bild på en get jag vill köpa


I denna blogg aka jag verkligen anstränga mig för att bättre mig och visa em jag är!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0